zondag 25 november 2018

#NEAM18 - 25. Lazy Sunday


Vandaag was een te saaie dag voor Bram. Ja hij is uitgebreid in bad geweest en ja hij heeft gewandeld, maar heel veel interactie was er niet. Een dagje "als je jezelf niet kunt vermaken, dan heb je pech gehad..." Niet aardig, maar soms toch even nodig.

Ik schrijf niet alles op deze maand, maar het was gewoon een drukke maand. Soms dingen die ook nog vragen om voorbereiding en overleg, soms dingen omdat ik ze leuk vind om te doen, soms omdat het noodzakelijk is en soms ook wel een combinatie van beiden. Hoe dan ook, het was druk. Voor Bram weet ik het steeds te regelen en Alfred vangt ook veel op, maar helemaal zoals ik het graag zou willen is het niet.

Als het saai is slaapt / dommelt Bram veel en hij heeft nu eenmaal veel aanvallen als hij ontwaakt ook als hij aan het dommelen is. Hij gaat staren en de aanvallen stromen binnen. Een saaie dag geeft dan ook een schuldgevoel, maar soms is het gewoon niet anders.

Iedereen sliep uit of las een boek,  we lunchten laat, hadden niet veel zin om te wandelen of fietsen en zelfs koken was snel en vooral niet te complex. Het was heerlijk, Bram had er last van, maar hebben samen naar ons eigen zomerse filmpje gekeken...Geen opmerkingen:

Een reactie posten