woensdag 14 november 2018

#NEAM18 - 13. Evenstap voor stap, iedereen wat aandacht

Soms is het allemaal een beetje veel en weet je niet waar je beginnen moet. Zo is het nu even hier, iedereen heeft aandacht nodig, dus stap voor stap moeten we er even doorheen. 

Met de dagbesteding en het vervoer proberen we de problemen op te lossen. Iedereen doet zijn best, maar de verwachtingen van ouders lijken toch anders dan wat de kaders van dagbesteding, instellingen en vervoer zijn voor 18+. Zeker die 18+ lijkt ook een rol te spelen. Wie iets kan vertellen over kaders, kwaliteit en richtlijnen, laat het me weten, ik ben erg geïnteresseerd.Maar vandaag even andere dingen aan mijn hoofd om mijn aandacht aan te besteden. Eén hond gaat het niet zo goed mee, maar is gewoon oud en versleten. De ander kan nog wel een ronde mee, maar had een gescheurd ooglid en omdat hij toch onder narcose was, hebben we ook maar 4 rotte kiezen getrokken en een heleboel wratten weg gehaald. Onder narcose kon ik ook nog haren uit zijn oren trekken, nagels knippen, etc. Allemaal klusjes die bij bewustzijn een hoop meer inzet vraagen. Die rode kuif is nog bloed. Voorlopig even niet wassen 😖 en een romper aan.

Dat is mijn droom overigens voor Bram, een gecombineerd spreekuur, dat is echt ideaal. Eén keer is het gelukt, Bram kreeg een PEG, een circumcisie en oorbuisjes, allemaal tegelijk. Daarna is het me nooit meer gelukt. Iets met infectie gevaar. Bijzonder jammer, want het was super.

Gelukkig zijn Josephine en Bram opgeknapt en zie hier Bram, weer zijn vrolijke zelf!


1 opmerking:

  1. Zoveel liefde voor mens en dier. En toch zoveel pijn omdat regels niet op elkaar afgestemd zijn. Begrijp je struggle.

    Groetjes Angélique (Lappmark.se)

    BeantwoordenVerwijderen