maandag 28 november 2016

#Dareto2016-Day28


Een hele dag in zijn stoel zitten, vindt Bram niet fijn (denken wij). Hij heeft een heerlijke stoel, helemaal op maat gemaakt, daar ligt het niet aan. Wij denken dat hij graag uit zijn stoel wil omdat als hij daar in zit zijn vinger spoedig in zijn mond gaat en hij in zichzelf keert. Op de grond, zijn bed of op een mat zie je hem wat rollen van zijn ene zij op de ander, hij gaat af en toe zitten en maakt zelfs soms wat geluid. Het kleine beetje regie dat hij naast het drinken van zijn fles heeft, komt alleen dan tot zijn recht.

Ook tijdens zijn aanvallen (hij verkrampt en vervolgens strekt hij zich helemaal uit en vaak schud hij dan ook) kan het niet fijn zijn in een nauwsluitende stoel opgesloten te zitten.

Alfred en ik zaten vandaag in de keuken een aantal administratieve klussen af te ronden en Bram, die lang uitgeslapen had en nog steeds niet helemaal lekker was, zat er in zijn stoel bij. Het was een dodelijk saaie en treurige aanblik die met spoed om een oplossing vroeg.

Ik geef toe dat Alfred en ik wat opzien tegen een enorme bedbox in onze zitkamer. Wij hebben ongeveer alles in ons leven aangepast aan Bram, onze zitkamer is de enige plek waar hij veel is, die niet aan hem is aangepast. Of die bedbox er nu toch uiteindelijk gaat komen, weet ik nog niet.

Voor de time being hebben we vandaag een oplossing gevonden. Er zijn maar 2 gezinsleden die niet wild enthousiast zijn....

Juist, dat zijn pa en ma!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten