maandag 7 november 2016

#Dareto2016 - Dag 7Vandaag was ik niet thuis om te zorgen, maar met een collega moeder voor de WLZ kinderen op pad. In Winterswijk of all places. 

We waren uitgenodigd bij KinderThuisZorg. Een grote professionele organisatie die heel veel ernstig zieke kinderen en gezinnen helpt om zo veel mogelijk thuis te kunnen blijven, ondanks alle tegenslag. We hebben gesproken over kennis delen en kennis bundelen en vonden gezamenlijke grond om over de zorg voor kinderen in de WLZ verder te praten.

Ik bleef iets langer dan gepland en Alfred moest weg en dan weet je opeens dat Bram weer thuis is... In overleg Bram in zijn bed gelegd met alle lampjes en de muziek aan. Uiteindelijk was het maar 20 minuten later toen ik thuis kwam en natuurlijk lag hij gewoon heerlijk relaxed rond te kijken, maar het voelde op zijn minst onhandig zullen we maar zeggen....


Nog snel even gewandeld met Bram en de hondjes, daarna op het kleed in de zitkamer, haardje aan en koken. Morgen weer een nieuwe dag met een nieuwe #Dareto!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten