vrijdag 25 november 2016

#Dareto2016-Day24
Ik vraag jullie aandacht voor onze stichting: Stichting Complex Care United (2CU "to see you") en vandaag in het bijzonder voor het item 'help en ondersteuning' -te vinden onder het kopje 'nieuws' op de site van 2CU.nu
....letterlijk onderuit gaan door alle zorgen en desondanks naar huis moeten zonder enige hulp, dat wens je toch niemand? http://www.2cu.nu/nieuws-1

Met de Stichting vragen wij aandacht voor mensen met Zeer Ernstig Meervoudige Beperkingen (ZEMB). Van heel jong tot oud. Want zelfs als je heel klein bent en ouders nog maar net te horen hebben gekregen dat het helemaal niet goed gaat en de toekomst er erg zorgelijk uitziet, pas je niet in de systemen. Gehandicapt én ziek, is een combinatie die de systemen niet aankunnen.
Dat was in onze tijd, 18 jaar geleden zo en dat is nog steeds zo en wij vinden dat intens verdrietig. Daarom hopen wij met de stichting daar verandering in te kunnen brengen.
Deze week bleek eens te meer hoe hard dit nodig is. Zelfs in je kraamtijd krijg je meer aandacht en zorg thuis ter ondersteuning dan met een ernstig ziek gehandicapt kind!

PS. Wil je nog graag voor het einde van het jaar een goeddoel ondersteunen? Overweeg dan als je blieft Stichting 2CU!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten