donderdag 7 juli 2011

*&^%$#@!@#$§±&*^%$#@!±§(*&^%$#@!±?{*>|???

Ik schreef toch dat het nu helemaal ok was met ons PGB? Nou nee dus, vandaag wederom een kink in de kabel!! Knots knetter gek wordt je er van!

Wat het probleem nu weer is? Niet zo heel veel eigenlijk. Het CIZ moest de 4 dagdelen Lantaarntje in ZIN zetten inclusief behandeling (fysio en logo), daar hebben we maar een paar maanden (lees 8 maanden) over gedaan. En jawel hoor, ze hebben de 4 dagdelen in ZIN gezet, maar zijn de behandeling vergeten..... Zonder indicatie, geen behandeling en dus geen fysio en geen logo, maar dat heeft hij wel gehad sinds december want dat heeft hij al 10 jaar en het zou goed komen! Uit het PGB mag ik het niet betalen, dus dan op eigen rekening....??? Zou best willen weten hoe anderen het PGB misbruiken voor vakantie ed, zou nu best makkelijk zijn om dat geld te gebruiken voor FYSIO EN LOGO en van die hele ellende af te zijn!!!!

Nu wijst het CIZ weer naar het Zorgkantoor en het Zorgkantoor naar het CIZ....... herhaling van zetten dus.

Waar zouden de uren die er aan het herindiceren van Bram's PGB zijn besteed, gedeclareerd worden? Hoe zou dat nou komen dat die zorgkosten zo uit de hand lopen?

2 opmerkingen:

  1. Maar de zorgverzekering vergoedt toch fysio en logo? Bij mij tenminste wel (ook iedere week).

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @ Marijke: Wij vinden het fijn dat Bram zijn Fysio op het Lantaarntje krijgt. Zij kennen hem al jaren en als hij thuis is kan hij lekker gaan wandelen of fietsen! De verzekering vergoed Fysio bij het Lantaarntje niet. Wel in Zwolle of Apeldoorn of Arnhem, best ver in combi met twee andere kinderen, de Glind en het ODC. Deventer is geen optie, daar weten ze niet hoe met MCG kinderen te werken ook al zeggen ze van wel, weten we uit ervaring. Zomocht Bram niet zitten voor hij kon omrollen toen hij klein was. Bespottelijk. Nu kan hij tenminste soms zitten en omrollen wil en kan hij nog steeds niet. Stel je voor dat we daar op hadden gewacht!! De Fysio die hij nu krijgt wordt ingehuurd uit een revalidatie centrum in Apeldoorn.. Groetjes Sarike

    BeantwoordenVerwijderen