zondag 12 november 2017

12. Zondag

#facingfacts
Op zondag is het bij ons rustig. Uitslapen voor wie kan, Bram uitgebreid in bad, wat klusjes in en om het huis, een wandeling met Bram en de honden, huiswerk voor de andere kids, een stoofpot, dat soort dingen.

Bram zijn fietsband was weer lek, ipv de Welzorg bellen wat eigenlijk moet, heeft Alfred hem zelf geplakt. Zo kon er toch nog een rondje uiterwaarden gemaakt worden. Ik heb gepoetst, gewandeld en gekookt en Joos maakte huiswerk. Max voelde zich vandaag eindelijk een klein beetje beter. Het arme jong had al weinig vet op zijn botten, maar heeft nog een behoorlijke jas uitgedaan. Hopelijk knapt hij nu, met deze nieuwe AB, snel op. Huiswerk en school zit er voorlopig nog niet in.

Joos is aan het zwoegen op wiskunde. Ze wil wel, maar ook weer niet. In het nieuwe schoolsysteem zal ze wel moeten want anders kan ze niet bij de studies die ze graag zou willen doen. Wat een vreselijk onbuigzaam systeem hebben wij gecreëerd om onze kinderen in op te sluiten en wat hebben we ze weinig te bieden als het om onderwijsondersteuning gaat. Maar dat is niet een onderwerp voor #NovemberEpilepsieAwarenessMonth

Bram wel en die is gelukkig weer uit zijn status en geniet al een paar dagen met volle teugen en veel geluid, gewapper en geschud van het echte herfstweer, zon, wind en af en toe een buitje. Wij noemen dat Bram weer!

Morgen het begin van een nieuwe week. Eentje met een paar leuke afspraken, ik heb er zin in!

#NEAM2017

Geen opmerkingen:

Een reactie posten