woensdag 7 maart 2012

SuperOpkikkerdag!


Laat ik mij vooral concentreren op de leuke dingen. 

Zo hadden we zaterdag een SuperOpkikkerdag in Zeewolde. Zeewolde heeft niet mijn hart gestolen, maar wat ben ik ontroerd door al die vrijwilligers die zich ingezet hebben om zoveel mensen een superdagte bezorgen.
Joos, Max en Bram hebben echt genoten! Een warm ontvangst met taart koffie en alles wat je kunt bedenken. Helaas waren wij door een eigenwijze vader vertraagd en moesten we direct door. Bram heeft wel lekker door kunnen smikkelen van zijn kikker tompoes!

Wij, Joos, Max en ik, zijn in een Landrover naar een terrein gebracht om daar te crossen door het zand. Helaas waren de kuilen niet te zuinig gegraven en was onze eerste kuil gelijk een frontale botsing, Max was voor de rest van de dag klaar, als dit het was, was een opkikkerdag levensgevaarlijk en dood eng!

Alfred bleef achter om met Bram te gaan zwemmen. In een mega vol centerparks bad en zonder ons, Alfred was helemaal niet blij. Gelukkig wist hij het snel van zich af te zetten (o.a. met een paar sms-jes aan mij), er hartelijk om te lachen en te genieten van Bram die genoot van het water!

Wij hebben in voertuigen van het corpsmariniers gereden, we hebben met sledehonden gereden, roofvogels vast gehouden en nogmaals in de Landrover gereden om te gaan Lunchen.

crossen en roven
Na de lunch was er even een dipje in het programma, maar dat werd snel weer goed gemaakt met een helikoptervlucht met zijn vieren, een fotoshoot en last but not least, een heleboel reptielen die we mochten vasthouden. Het is jammer dat Max zo vreselijk schrok van een grapje want het was anders beslist helemaal zijn ding geweest.
vliegen en reptielen
De fotoshoot!
Als afsluiting een buffet waar sommige mensen hun beste karaktertrekjes laten zien, glittertattoo’s en muziek.

Moe, voldaan, vol verhalen verlieten wij het terrein waar we door alle vrijwilligers werden uitgezwaaid, het was indrukwekkend en hartverwarmend. Stichting Opkikker en alle vrijwilligers heel hartelijk bedankt!

1 opmerking: