vrijdag 10 juni 2011

het is weer achter de rug!

Alfred heeft het overleefd, of zijn oog weer gaat werken zal de tijd leren. Het ziet er akelig bloederig uit, doet pijn en hij is onthand, maar er komen ook alweer grapjes uit!

Zo wilde men weten of we het nog wel redden met de kinderen aangezien alles een beetje laat was geworden, zei Alfred: Wij wonen in een dorp en als je iets hebt, dan past de huisarts op je kinderen.... (Joosje was gewoon aan het spelen met de dochter van de huisarts omdat het vriendinnetjes zijn ;o)

Het duurde eindeloos! Onze pleeg was nog even een presentatie gaan geven, Alfred lag zo heerlijk te slapen..... Toch jammer dat ik dat niet wist en niemand mij dat kon vertellen!!!

Ze hebben inderdaad gelaserd, zelfs zijn oog bevroren! De gaten zijn dicht, het oog weer opgevuld met o.a. gas en een nieuwe lens. De kinderen zijn benieuwd of het idd groen zal zijn ;o). Voorlopig even niet zitten, niet tillen, geen zware arbeid, niet vliegen of naar de bergen...... Even gewoon thuis dus. Voorlopig ligt hij in zijn bed met paracetamol. Kan hij eindelijk 'vrij' slapen zonder dat ik er rot over doe!

Morgen nog weer voor controle. Nu maar hopen dat het goed is, goed komt en Alfred snel weer de oude is!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten