zaterdag 22 oktober 2011

Herfstvakantie 2011
Onze PGB-er is altijd vrij in de kindervakanties. Juist daarom was het nieuwe PGB met ruime logeermogelijkheid zo’n grote wens voor ons. Een vakantie is nl voor ons altijd een hoop passen, meten en regelen of een saaie bedoening voor Joos en Max en aanpoten voor mam’s.

Het was nog steeds passen en meten, maar we zijn weg geweest. Naar Zwitserland! We hebben Alfred zijn wereld eens wat beter bekeken. Gegeten in zijn favoriete restaurantjes, geslapen in zijn appartement dat een stuk gezelliger is geworden en rondgetoerd door de bergen. Wat is het daar mooi!

De boot, de trein, de gondel, wandelen en klimmen, grauwweer, sneeuw en zonneschijn, allemaal op de zelfde dag. Net de mooiste modelspoorbaanwereld waar we heel even in mochten stappen, een sprookje!


Donderdag werd ik opeens heel hard wakker geschud uit mijn mooie droom. Ik had al een tweede bezoek aan een vriendinnetje af moeten zeggen wat ik heel jammer vond, maar niet anders, toen ik staand in misschien wel de mooiste speelgoedwinkel van Europa werd gebeld: Het wordt al wat laat en de nieuwe kinderen zijn er al, wanneer komen jullie Bram nou ophalen?

Ik verzeker jullie, je strot wordt dicht geknepen op dat moment. De droom spat uit elkaar en de realiteit komt heel hard binnen. Een miscommunicatie en een foutje in de planning, we zaten beiden op een verkeerd spoor. 

Gelukkig is alles goed gekomen, Bram kon nog een nachtje blijven, een vriendin heeft hem de volgende dag opgehaald en wij zijn ’s nachts per direct terug gereden naar Nederland.

Gelukkig komt na regen altijd weer zonneschijn......1 opmerking:

  1. Fijn zo'n mooi uitje, wel pech dat het zo afliep.
    Hopelijk behouden aangekomen, ondanks de stress.

    BeantwoordenVerwijderen