donderdag 12 juli 2007

juli

Met alle risico's van dien, hier een up-date van Bram.Het gaat goed, zoals de toevalstreffer al liet zien, hij zit gewoon heel lekker in zijn vel en sinds een maand nauwelijks epi activiteit. Of het 't ziek zijn was, of het dieet waar we tot haren uit trekken toe aan gesleuteld en gepield hebben, ik weet het ook niet, maar het is puur genieten!

Er is een hele fijne balans tussen genoeg en teveel prikkels, je merkt dat hij tijd nodig heeft alles te verwerken, gaat dan weer op zijn handen knabbelen en enorm druk doen en jantje lacht/jantje huilt, maar we weten nu hoe het zit en kunnen er rekening mee houden.

Vandaar ook de logeer partij, Bram raakte echt in de war van geliefde broertje en zusje die hier gek worden van het slechte weer, vriendjes en vriendinnetjes die op vakantie zijn en een verhuizing voor de boeg die toch hier en daar opvalt! Iedere dag 2 dozen......... Dus voor iedereen even pauze. Wat ben ik blij dat Bram niet mee hoefde naar de Juliana toren, wat was het daar druk. Max en Joos viel het wel op dat we zonder Bram opeens wel in de rijen (vaak van een uur!!!) moesten wachten .................

Geen opmerkingen:

Een reactie posten