zondag 8 mei 2011

Het zit er weer op, de Mei vakantie

Twee weken vrij, twee weken heerlijk weer en twee weken heel relaxed!

De vakantie begon met Pasen. Eerste paasdag hebben we eerst hier thuis gezellig en lekker gebruncht met mijn zusje en haar gezin. De kids hebben lekker gespeeld en het zonnetje was zalig. Het was lastig om ons los te rukken van ons eigen terras, maar we hadden ook nog een afspraak bij Alice.


Daar was het echt lente. De boel was versierd, allemaal gezellige plekjes om te gaan zitten en genieten van het weer, nogmaals heerlijk eten, muziek van de ouderwetse grammofoon en van iemand die Bram zijn hart stal met percussie. Van het moment dat hij begon te spelen, kon Bram niet meer stilzitten! Wat heb ik daar van genoten!

Dinsdag werd Bram opgehaald door Rochus om met hem bij zijn ouders te logeren. Bus, rolstoel, fiets en zwemspullen zijn meegegaan en goed gebruikt. Ik kreeg een lief briefje van zijn moeder die ook enorm genoten heeft van Bram. Hij kwam blij, heerlijk gebruind en nog altijd vrolijk weer thuis. De kids waren toen nog aan het genieten van het koninginnen festijn en kwamen helemaal voldaan thuis, blij om Bram weer te zien.

Maandag en dinsdag ging Bram weer naar het KDC en het leek best lang geleden dat hij daar was. Bram bleef vrolijk en woensdag ging onze nog altijd vrolijke Bram, onder begeleiding van zijn professionele chauffeur, weer naar de Glind.

We zijn naar de film geweest, hebben zomerkleren geshopt, gezwommen, gezellig bezoek gehad, ijsjes gegeten, uit eten geweest, plantjes gekocht en in de zon gezeten.

Vandaag, Moederdag, ben ik verwend door mijn kinderen en Alfred. Ontbijt op bed en natuurlijk de cadeautjes die ze alle drie op school hebben gemaakt, maar Joos en Max zijn dit jaar, geheel uit eigen initiatief met geld uit hun spaarpot, opzoek gegaan naar hun eigen Moederdag cadeautje. Joosje heeft gekozen voor een boek, een misdaad thriller, “want daar houd je toch van mama?” En dat klopt, ik lees vaak dit genre. En Maxje, hij is op zijn fiets naar de fotograaf gegaan en kwam met een foto van zich zelf. Bram hebben we vanmorgen weer opgehaald bij de Glind, waar we hem weer super vrolijk en hartstikke bruin buiten gezellig op een kleed troffen. Wat heb ik toch drie schatjes van kindjes, wat zijn het toch stuk voor stuk snoepjes!!De foto van Max

Geen opmerkingen:

Een reactie posten