donderdag 28 november 2019

#NEAM19 - ... en dan is hij er opeens weer!Vanmiddag, net iets voor 3 uur kreeg ik deze geweldige foto's van de dagbesteding!

Vanmorgen was hij nog niks waard. De PGB medewerker (de zwemmer) kwam en heeft hem wakker gemaakt, gewssen, aangekleed en ontbijt gegeven. Het ging iets beter, niet meer zo ver weg, maar hij was er nog niet. Ze heeft hem mee genomen en liet me weten dat hij de een na de andere aanval had, maar nog niet de klapper die we nodig hadden om uit de status te floepen. Tot half 1, net voor de ingang van de dagbesteding, daar kwam hij. Toen het klaar was een diepe zucht en sinds dien mijn eigen vertrouwde blije eikel!

Op de terugweg ging er iets vreselijk mis met het bus vervoer. We waren allemaal bang dat het weer vreselijk mis zou gaan. Hij heeft 2 uur in de bus gezeten om thuis te komen. Maar gelukkig heeft hij het goed gehouden en zit hier naast me. Waar hij gisteren alleen maar heel zielig kon kreunen zit hij nu al de hele avond gezellige geluiden te maken. 

Was lang geleden dat hij zo enthousiast was. Dank voor jullie lieve berichtjes. Wat er ook gebeurt, deze gezelligheid van vanavond hebben we weer in de pocket!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten