donderdag 13 december 2012

Een heleboel post vandaag!

 
Als Bram nu eens lekker zelf naar school gaat fietsen...........
Twee brieven van het KDC:
Een rekening van het Kinderdagcentrum van Bram voor de maand november. Er leven allerlei fantasieën dat al die PGB houders gekke dingen doen (Malediven) met hun PGB en het niet aan hun zorg besteden. Ik zie het budget na betaling van alle rekeningen hard achteruit hollen. Hoe men daar in wil snijden en toch fatsoenlijke zorg wil leveren is mij een raadsel.

In de andere brief van het KDC wordt ons uitgelegd waarom het vervoer van en naar het KDC per 1 maart 2013 komt te vervallen.  Ze willen ons hiermee de tijd geven om privé zaken te regelen/aan te passen/te praten met onze werkgever, etc. Het KDC hoopt dat we wat in het vervoer voor ons kind kunnen organiseren met familie/vrienden/werkgever!?? We gaan met zijn allen halen en brengen, want per maart komt het vervoer nl te vervallen....... tuuuuurlijk joh!

Ook twee brieven van de SVB:
Eentje om uit te leggen dat we nog even moeten wachten op het besluit of wij al dan niet recht blijven houden op een vorm van kinderbijslag. Bram woont per slot niet meer thuis en is nu zelf zijn boontjes aan het doppen, baantje bij de super als inpakker, krantjes rondbrengen, helemaal fijn! De andere SVB brief gaat over het mantelzorgcompliment. Bram mag 200 euro aan een mantelzorger naar keuze geven. Een blijk van waardering van Den Haag, betaald door de belastingbetaler, namens Bram aan u, Mantelzorger!! Met zorg, liefde en creativiteit voor u bedacht door een over ijverige ambtenaar. U heeft meer dan 1 mantelzorger? He wat jammer nou, misschien volgend jaar? Ienne mienne mutte, tien pond voor RUTTE……

Er zat ook een uitnodiging van de Dorpsraad bij om onder genot van een hapje, een  drankje en live muziek, tussen 4 en 6, afscheid te nemen van ons oude gemeentehuis. De Gemeente heeft gelukkig geld vrij kunnen maken om een splik splinter nieuw gemeentehuis te plaatsen in de moedergemeente, de officiële opening aldaar heeft ook al plaats gevonden. Zal de nieuwjaarsreceptie dan eigenlijk komen te vervallen? Neeeh  vast niet!

Verder had ik nog een paar rekeningen, bankoverzichten en een beschikking van het zorgkantoor. Het PGB voor volgend jaar is ook door het zorgkantoor vastgesteld, nu nog hopen dat de verantwoording 1e helft 2012 goed gekeurd wordt, want die zat er natuurlijk weer niet tussen…… en zonder goedkeuring geen PGB

Wat een eindeloze cliffhanger blijft het toch: wordt vervolgd dan maar weer.

1 opmerking:

  1. Wat jammer toch, dat er nu nooit rust in de tent lijkt te komen.

    BeantwoordenVerwijderen