maandag 16 januari 2012

effe buurten

Bram is een middag gaan buurten in het huis. Bij binnenkomst werd hij hartelijk ontvangen door Wiessje die ons er fijntjes op wees dat Bram wellicht een schone luier nodig had (gelukkig was dat niet zo), Cecile die Bram hartelijk toe lachte en grote Bram die erg geïnteresseerd was in wat er allemaal onder kleine Bram zijn shirt te zien was. Joris heeft mij zijn prachtige nieuwe kamer laten zien en Renee en Judith keken heel beslist van een afstandje naar al dat drukke gedoe!

Bram voelde zich zo thuis dat hij na binnenkomst eerst maar eens een 
uiltje knapte tot grote teleurstelling van Wiess!

Dat komt wel goed tussen al die jongelui, maar dan moet ma wel aanpoten. Kamer moet behangen en gesaust, WMO Apeldoorn moet worden aangeschreven, bed moet besteld via reva arts, kledingkast moet worden gekocht en opgebouwd, vervoer van en naar 't Lantaarntje moet nog rondkomen, heel misschien zijn er dan nog wat centjes over voor wat accessoires, maar dat is van latere zorg, ik zal al zo blij zijn als de basis rond komt en er staat.

Maar bovenal en meest belangrijk, hoop ik toch echt snel meer te horen uit Den Haag!?

1 opmerking:

  1. Fijn zo'n hartelijk ontvangst. Jammer dat Bram maar wilde slapen, had hij zijn nieuwe huisgenoten ook kunnen zien.:-)

    BeantwoordenVerwijderen