donderdag 5 april 2007

Even een kleine up-date.

We hebben het er maar druk mee. Doordat het zo goed ging met Bram en al zijn hulpstukken op een hellend vlak stonden hebben we het revalidatie centrum ingeschakeld om Bram te her evalueren, 't is jammer, maar we slaan een vlag op een modderschuit.....

Bram is slap, lusteloos, wekt zelf de ene na de andere aanval op of als hij het niet zelf doet, komen ze toch wel. Soms zit er plots een goede dag tussen, maar nooit als we naar een therapeut moeten

Het dieet krijgen we niet op orde en de zogenaamde kenners bij SEIN hebben schoorvoetend toe gegeven dat ze er geen zak van af weten en eigenlijk hopen dat het aanslaat en zo niet, dan moeten we maar stoppen.

Daar zit je dan met je goeie gedrag.

Wat ook duidelijk is dat Bram nauwelijks een leven heeft met epi, hij heeft niet af en toe wat aanvallen, maar het vermenigvuldigd nog steeds als was het een virus, hij is meestal ongelukkig en ik ben dat dan automatisch ook. Bij de pakken neer zitten doe ik wel af en toe, maar dat past me toch niet.

Het volgende plan is de NVS. We hebben nog een paar inni minni ideetjes, maar als dat niet werkt, dan is dat toch het traject voor Bram. We zaten er al op, maar door de CD en het kleine keto wondertje waar we even van mochten genieten is dat pad niet afgewandeld. Tijd om de draad weer eens op te pakken.

Verder op het thuisfront ook nog een hoop onrust, huur houd op, geen baan= geen huis, we weten het wel weer op de spits te drijven, dus momenteel even zoeken naar de leuke dingen, maar we hebben er 1, Max, 5 en in september vorig jaar nog als de dood voor badwater, mag de 14e april afzwemmen voor A en B!! We zijn ape trots!

Groetjes,

Geen opmerkingen:

Een reactie posten