zondag 20 april 2008

een lastige...........

Vanmorgen kwam Max de kamer van Bram binnen toen ik hem eten aan het geven was. Bram heeft weer veel aanvallen en ik was aan het mopperen op hem. Max komt binnen en begint te schieten……..
Ik vroeg geschokt wat doe je nu????
Ik schiet Bram dood, dan heeft hij nooooooit meer last van die stomme aanvallen, ik vind dat zielig……..

Wij hadden bezoek en 1 van de kindjes heeft zijn klappertjes pistool laten liggen, wij hebben niet van dat soort dingen in huis, houd ik niet van en met recht blijkt nu…..

Los van de suiker dip ging het eigenlijk 3 weken lang heel redelijk met Bram. Hij was wel aan het zoeken om aanvallen op te wekken, maar als dat mislukte had hij hele goeie dagen. Hoefde al die tijd niet omhoog met de pammen, hij was vrolijk en af en toe op zijn manier stout. Hij dronk zelf, at als een bootwerker en elke dag ging het een beetje beter (-lees alerter).
We hebben de ratio van het dieet nu op 2:1 staan (sinds de suiker dip en zijn ketose blijft tussen de 3,5 en 4) en hij eet brood en fruit en aardappelen en smult! Voor de vezels gebruik ik All Bran plus en om de dag worden we getrakteerd op iets wat naar een kreng riekt!!

We hebben een duet fiets te leen van de gemeente om te oefenen of het iets is voor ons en met dit mooie weer fietsen wij wat af, Bram is de grote vliegenvanger voor op. Mond open en armen wijd….

Maar helaas, aan al die lol komt een eind, afgelopen woensdag zagen we het aankomen, donderdag ging Bram los en heeft nu al 3 dagen een status. Eet heel moeizaam, kan niet drinken en heeft eigenlijk alleen na ingrijpen met diazepam rectaal even hoopjes lol om dan weer weg te glijden.

De kinderen hebben de afgelopen dagen ook veel plezier met Bram gemaakt, hij zat aan tafel naast ze, pakte hun borden en drinken, spetterde het bad leeg, trok aan hun haren en kneep in hun wangen!

En nu niet meer en daar balen ze van, voor zichzelf, maar ook voor Bram blijkbaar!?

2 opmerkingen:

  1. hi Saar, ach wat jammer dat het weer wat achteruit gaat... nu is Bram bijna zelf op vakantie, en straks Ansje in huis (Max en Jo blij), en op deze manier zijn jullie allemaal op vakantie ! een fijne tijd om weer op kracht te komen Saar!
    de groetjes van ons alle 5.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hi Saar, ach wat jammer dat het weer wat achteruit gaat... nu is Bram bijna zelf op vakantie, en straks Ansje in huis (Max en Jo blij), en op deze manier zijn jullie allemaal op vakantie ! een fijne tijd om weer op kracht te komen Saar!
    de groetjes van ons alle 5.

    BeantwoordenVerwijderen