woensdag 14 maart 2007

14 maart
Hi, kleine update.

Bram heeft heel goed gereageerd op de mogadon/nitrazepam. Ik baalde weer pammen te gebruiken, maar er moest iets gebeuren.......

Ik ben er maandag ochtend mee begonnen en sinds dien 2 hele kleine aanvallen toen ik hem wilde laten drinken terwijl hij er geen zin in had. Verder natuurlijk heel lekker geslapen (wat wil je met mogadon) en een stuk vrolijker. Hij is wel een beetje een tollende dweil maar moet vreselijk lachen als hij bv de hik heeft. Van af vanmorgen gaan we weer langzaam afbouwen. Zo kunnen we zien of hij een reset/stop van een lawine nodig had, of dat het toch meer is dat er aan de hand is. Frappant is dat voorlopig zijn keto/gluco waarden weer spot on zijn. Kip ei situatie lijkt het wel en met afbouwen hopen we er een beetje achter te komen.

Het bloed in de urine blijft net als zijn vergrote blaas een probleem. De ene dag verliest hij echt heel veel bloed en de andere nauwelijks aantoonbaar. Er is geen spoor van infectie te vinden, zijn leuco's zijn nog nooit zo laag geweest. De albumine is er nog wel en dat zou kunnen betekenen dat hij nierschade heeft. Ik hoop van niet want dan wordt het echt ingewikkeld. Gelukkig krijgen we nu een verwijzing naar Prof Dick in het WKZ om dit eens haarfijn uit te zoeken. Het blijft nl een probleem dat iedere keer terug komt en het is niet duidelijk of ze met elkaar in verband staan.

Maar voor nu hebben we een iet wat stonede Bram die een stuk vrolijker uit zijn wat slaperige oogjes kijkt!

Groetjes,

Geen opmerkingen:

Een reactie posten